Sprovođenje

KPMG d.o.o. Beograd

KPMG je međunarodna mreža revizorskih i savetodavnih firmi koja trenutno ima više od 207.000 zaposlenih u 153 zemlje širom sveta. KPMG d.o.o. Beograd trenutno ima preko 270 zaposlenih i nudi kvalitetne usluge zasnovane na svom međunarodnom iskustvu, kao i na dubinskom poznavanju lokalnih zakonskih zahteva u oblasti revizije, oporezivanja i opštih poslovnih pitanja. KPMG d.o.o. Beograd savetuje srpske i međunarodne kompanije i institucije u svim segmentima privrede i javnog sektora.

Oxford Policy Management

Oxford Policy Management omogućava vladama sa niskim i srednjim prihodima da donesu trajne pozitivne promene koristeći analitičku i praktičnu ekspertizu u oblasti javnih politika. Nakon četiri decenije rasta kroz prižanje podrške vladama širom sveta u širokom spektru sektora Okford Polici Management trenutno deluje u svim oblastima socijalnih i ekonomskih politika i upravljanja, uključujući zdravstvo, finansije, obrazovanje, klimatske promene i upravljanje javnim sektorom.

Safege SAS

Safege pruža usluge inženjerskog savetovanja. Kompanija nudi savete o infrastrukturi otpadnih voda, životnoj sredini, urbanom razvoju, transportu, telekomunikacijama, energiji, održivom razvoju, inovacijama i istraživačke usluge. Safege ima klijente širom sveta.

Konsultanti

Constantin Zaman

Ključni ekspert 1 / Vođa tima / Ekspert za upravljanje javnim finansijama

Snežana Pantelić

Ključni ekspert 2 / Analitičar poslovnih procesa

Thomas Olofsson

Ključni ekspert 3 / Ekspert za upravljanje dugom